assa abloy cliq go

Nooit meer cilindersloten vervangen met dit Duits topproduct

CLIQ® Go is de toekomst-georiënteerde oplossing voor kleine bedrijven en privé gebruikers.

CLIQ® Go is een puur elektronisch sluitsysteem gebaseerd op de precieze mechanische componenten en micro-elektronische modules van de CLIQ technologie. Hebt u veel sleutels in omloop en geraken er daar regelmatig van verloren is het Cliq systeem misschien wel de oplossing voor uw probleem. Zodra er een sleutel verloren is halen we deze uit het systeem en programmeren we een andere voor de gebruiker. Als er al eens ergens twijfel is over een gebeurtenis kan deze uit de cilinder gehaald worden door een opvraging via de app. Dit systeem is een perfect alternatief voor een sluitplan dat gemaakt is met hoogwaardige veiligheidscilinders. De meerprijs is beperkt om de overstap klein te maken. Hebt u al eens alle sloten moeten laten vervangen omdat u een hoofdsleutel verloren was? Met Cliq Go is dit verleden tijd!

Voor kleine tot middelgrote bedrijven – beheer van toegangsrechten via een app onderweg.

Houd de controle over de beveiliging van uw bedrijf vanaf een smartphone. Met enkele tikken kunt u toegangsrechten afgeven, wijzigen of intrekken.

CLIQ Go is gebouwd voor kleine en middelgrote bedrijven en is een volledig elektronisch sluitsysteem op basis van onze veilige CLIQ-technologie voor toegangscontrole.

De CLIQ Go-app biedt u eenvoudige en uitgebreide controle over de beveiliging van gebouwen vanaf elke standaard smartphone of tablet. Met de CLIQ Go-app beheert u de toegangsrechten van uw werknemers, waar u ook bent. U kunt nieuwe sleutels uitgeven of verloren sleutels via uw telefoon intrekken.

Deze gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde toegangscontroleoplossing biedt u hetzelfde hoge beveilgingsniveau, als dat van grote en belangrijke organisaties in heel Europa.