Nieuws

juli 2022

Jaarlijks verlof

Door gebrek aan personeel zullen wij de zaak 3 volledige weken gesloten houden tijdens ons jaarlijks verlof. Dit wil zeggen dat wij dit jaar gesloten zijn vanaf 18 juli tot 8 augustus en dat is voor het eerst in onze lange geschiedenis. Ook zullen wij in juli en augustus op woensdag (ganse dag) en vrijdag (in de namiddag) gesloten zijn door dit gebrek aan personeel. Vanaf oktober zullen wij terug voltallig zijn op de normale openingsuren. Onze openingsuren staan...

oktober 2021

Simons Voss Eco

Ontdek het ECO gamma van Simons Voss om een betaalbaar project op te starten met elektronische toegangscontrole. Dit systeem is simpel van opvatting, enkel cilinders en transponders die je kan programmeren zoals je zelf wenst. Nu voor projecten aan de prijs van een degelijke veiligheidscilinder! Ontdek het gamma op de shop , nog geen account? Maak er dan snel eentje aan!

lancering blokpro website

We hebben er lang aan gewerkt en er is nog veel werk aan maar Blokpro.be is operationeel. Onze talrijke vaste klanten kunnen nu makkelijk online hun bestellingen doorgeven en ineens de juiste prijzen raadplegen als ze die zelf in een offerte moeten verwerken. Hier en daar heeft de webshop nog wat "finetuning" nodig maar dat loopt wel los in de komende weken.