Over ons

Ons verhaal

Blok Security begon ooit als een traditionele sleutelmakerij (Code sleutel Blok). Doorheen de jaren breidde het productenaanbod stelselmatig uit, steeds op verzoek van onze klanten. Daarnaast spelen ook technologische evoluties een rol in de verdere uitbreiding van onze activiteiten. Code sleutel Blok was het eerste slotenmakersbedrijf in België dat gebruik maakte van CNC gestuurde machines. Door die machines werden er o.a. autosleutels geproduceerd voor Opel, Mitsubishi, Suzuki Nissan en veel andere merken om hun naleveringen te verzorgen.Wij zijn in de kempen een zeer bekende naam die reeds sinds de jaren 80 een leidinggevende rol draagt op gebied van beveiliging met versterkte sloten , sluitplannen , elektronische sloten en veel meer. Zo zijn wij ook steeds haantje de voorste geweest op gebied van nieuwe technologie voor autosleutels. Wij produceerden als snel eigen sluitplannen in de jaren 90 wat vrijwel niemand ons voordeed.
In de jaren 80 – 90 was de zaak gevestigd in de Nieuwstraat te Herentals waarna een verhuis kwam (door een overname) naar de andere zijde van Herentals en dit in het Stadsveld (vroeger Pancar). Niet veel later werd besloten om naar de andere kant van het gebouw te verhuizen in de Spekmolenstraat. (voorheen Aldi en Ford garage Hermans)
Ergens begin jaren 2000 werd een verhuis ingezet naar de Rode Kruisstraat te Herentals en dit na de overname door Bernardon M. bvba.
Op 4 januari 2016 openden wij op de Herenthoutseweg 145. Nu hebben wij meer parking op een drukke invalsweg en vlak aan het industrieterrein en de afritten industrie van de E313 te Herentals. Ons gamma elektronische toegangscontrole met al zijn toepassingen kent sinds 2018 een steile opgang die niet meer te stoppen is. Wij evolueren meer en meer naar B2B dan naar een B2C bedrijf.
Wij zijn nog op zoek naar foto’s van Code Sleutel Blok in de Nieuwstraat en ook op het Stadsveld. Mocht u hier nog iets van hebben mag u altijd contact opnemen.

In 2021 lanceren wij blokPro.be om bedrijven en instellingen beter van dienst te kunnen zijn.

Winkels door de jaren heen...