Intratone

Het gamma op maat van de syndicus of gebouwbeheerder uit Frankrijk

Met Intratone vervullen wij de wens van elke syndicus of gebouwbeheerder. Het brein is de videofoon installatie die je kan uitrusten met een badgereader of codeklavier. De namen van de bewoners programmeer je via de LCD naamplaatjes. Al deze toepassingen kunnen vanop afstand aangepast worden zonder van je bureau te komen. Zo verander je makkelijk een naam op de bel of maak je een nieuwe code aan. Zelfs een badge programmeren doe je vanop je bureau. Verder kan je dit gamma aanvullen met ontvangers voor poorten of slagbomen die je ook weer kan bedienen met afstandsbedieningen die je gewoon online kan programmeren. Voor het beheer van toegangen van residentiele gebouwen is Intratone de oplossing bij uitstek. De ultieme uitbreiding is het info display waardoor u makkelijk een boodschap vanop afstand kan uploaden om bv. een bewonersvergadering kenbaar te maken. Elk toestel van Intratone staat online via het GSM netwerk zodat u zich ook geen zorgen hoeft te maken op gebied van internetaansluitingen met bekabeling.

Weg met die etiketten met doorhalingen en vol plakband…

De onmisbare deurtelefoon is echter niet alleen een barrière tegen indringers. Het is ook één van de eerste voorzieningen van het  gebouw die men ziet. Om efficiëntie en schoonheid te verenigen, is de deurtelefoon met knoppen ook voorzien van elektronische  etikettenhouders, ofwel een klein LCD scherm per woning en per bel. En dat verandert de zaak in meerdere opzichten! Want zodra een nieuwe huurder een andere vervangt, kan de persoon die belast is met het toegangsbeheer (beheerder, bewaker, installateur) de naam van waaruit dan ook bijwerken en dat slechts in enkele klikken. Hij hoeft alleen maar in te loggen op de beheerderswebsite (www.intratone.info) of op de Intratone applicatie om de naam onmiddellijk te veranderen. Praktisch… en netjes!

Een geconcentreerd stuk technologie

Het merk Intratone, waar permanente innovatie een vaste waarde vormt, heeft het beste van zijn technologie in zijn videofoon verwerkt. Wat materiaal betreft, zien we de “handsfree” proximity lezer die de badge van de bewoner op 1 meter afstand leest. Dankzij de ingebouwde camera met groothoeklens, kan de bewoner zijn bezoeker op zijn telefoon zien, van top tot teen! De deurtelefoon, die gemaakt is voor duurzaamheid, is gebouwd in blokken, om ieder onderdeel apart te kunnen vervangen (een kapotte etikettenhouder, lezer…). De camera zelf wordt beschermd door een verwijderbare lens: in geval van slijtage kan men deze supersnel in 30 seconden verwisselen! De videofoon is aan te passen van 4 tot 56 namen, afhankelijk van uw project, en kan ook beschikken over een gecodeerd toetsenbord.

Het mooie aan het systeem is dat in geval van renovatie er totaal geen afspraken moeten gemaakt worden met bewoners. Aangezien de videofoon belt naar de smartphone of vaste lijn van de bewoner kunnen de bestaande binnenposten blijven hangen en is er geen extra werk in het appartement.

Last but not least is er ook een 360 graden camera beschikbaar om in de inkomhal op te hangen.                                                                                                                                     Hier kan u steeds vanop afstand gaan terugkijken indien er iets fout gelopen is.