lockerkasten voor opladen batterijen van fietsen

Lockerkasten voor fietsbatterijen

De elektrische fiets kunnen wij niet meer wegdenken bij bedrijven. Er is dus nood aan infrastructuur om de batterijen op te laden op een veilige manier zodat de werknemer gerust de oplader en batterij kan opbergen zoals dat ook al gebeurt met zijn/haar persoonlijke spullen in lockerkasten. Hiervoor hebben wij nu een gamma lockers voor binnen en buitengebruik die leverbaar zijn in diverse kleuren. Alle kasten zijn uitgerust met een IP54 stopcontact en zijn voorbekabeld. U kan de kasten zelf plaatsen of wij regelend dat voor u. U dient enkel een voeding te voorzien om de kast aan te sluiten. Opgelet! Dit is geen brandwerend product, deze kasten dienen enkel om een bescherming te bieden tegen ontvreemding van de batterij of lader. Wij hebben ook brandwerende kasten met blussysteem in het gamma waarover wij u graag informatie verstrekken.

Modellen voor gebruik binnen het bedrijf

Model PCS L 5106

Model om tegen de muur op te hangen met 6 vakken die voorzien zijn van stopcontacten en een centrale aansluiting. Leverbaar in een kleurencombinatie naar keuze.

Model PCS M5109

Model om tegen de muur op te hangen met 6 vakken die voorzien zijn van stopcontacten en een centrale aansluiting. Leverbaar in een kleurencombinatie naar keuze.

Model PCS M5109F

Vrijstaande kast voor vloerbevestiging met 9 vakken die voorzien zijn van stopcontacten en een centrale aansluiting. Leverbaar in een kleurencombinatie naar keuze.

Model voor buitentoepassing

Model SZLB

Vrijstaande kast met 8 vakken die perfect bestand is tegen weer en wind. Stopcontacten in IP54 uitvoering per vak met een centrale aansluiting zijn voorzien. Deze kast is leverbaar in diverse kleuren naar keuze.

Maak een keuze uit de diverse kleuren

Combineer bovenstaande kleuren en maak je kast naar eigen wens
(deuren en body kunnen verschillend uitgevoerd worden)

    Contacteer ons