salto space xs4

Voor zij die het groots zien met een topper uit Spanje

Ons meest uitgebreide systeem met vaste software is het Salto Space platform dewelke u toelaat om uiterst uitgebreide configuraties uit te werken en dit op verschillende locaties. Het gamma hardware is vrijwel identiek aan het Salto KS gamma maar kan hier zowel in online als offline versie geconfigureerd worden. Offline worden alle handelingen opgeslagen en doorgegeven via de Salto badges aan online componenten. Dit systeem is het SVN (Salto virtual network) en al jaren een pionier om toegangscontrole te realiseren zonder dat men veel bekabeling dient te installeren. Om u een idee te geven kan men bv. 4.000.000 gebruikers toevoegen die 65.000 deuren kunnen bedienen.Deze kunnen verdeeld worden in 1.024 zones die allen hun eigen rechten kunnen geregistreerd krijgen. Kortom, indien u het maximum wil halen uit draadloze toegangscontrole is Salto Space uw aangewezen product. Dankzij de verschillende platformen kunnen wij software installeren die van toepassing is voor uw bedrijf of instelling. Gebruikers kunnen deuren openen via een badge of tag, een polsbandje of hun smartphone. Alle handelingen worden geregistreerd en zijn te raadplegen via de Salto Space software. Een gebruiker wissen uit het systeem of andere rechten geven is in een handomdraai klaar.

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN:

  • Wij onderscheiden ons van onze concurrenten omdat wij volledig gericht zijn op RFID elektronische toegangscontrole, dat is alles wat we doen en waar we goed in zijn. Daarom zijn onze oplossingen uniek en onze producten van grote diversiteit. Wij brengen nieuwe en betere oplossingen op de markt.
  • SVN is 100% data-on-card en is flexibeler dan andere semi-data-on-card lees en schrijf systemen.
  • Wij maken gebruik van één platform waarin we oplossingen bieden voor vrijwel elk type deur. Onze oplossingen zijn schaalbaar voor een willekeurig aantal deuren – van 1 tot 64.000 – op vele locaties tot aan 4 miljoen gebruikers.
  • De mogelijkheid om meerdere vestigingen/locaties aan te sturen van enkele tot meerdere werkstations.
  • SALTO biedt meerdere looks die uw klant naar smaak kan kiezen en heeft een groot aantal afwerkingen, deurkrukken en andere die bij de stijl van het gebouw passen.
  • Compatibel met een groot aantal RFID-technologieën (HID, DESfire, MIFARE, LEGIC).
  • De mogelijkheid om van offline naar online systeem te gaan zonder het softwareplatform of het product te wijzigen.