sleutelfabriek

PVeel sleutels bijmaken

Bij Blok Security hebben we sleutelmachines, veel sleutelmachines zodat wij ook verschrikkelijk veel sleutels kunnen (re)produceren. Hebt u bv. nieuwe sloten nodig met 100 of 1000 sleutels dan kunnen wij dat vrij snel verzorgen voor u aan uiterst interessante prijzen. Grote aantallen sleutels maken wij dankzij onze verschillende Silca CNC machines die al dan niet uitgerust zijn met automatisch laadsysteem. Voor getande sleutels hebben wij 4 CNC machines die toelaten om makkelijk tot 1000 sleutels op 1 dag te kunnen produceren incl. nummering. Voor geboorde of gefreesde sleutels die iets meer tijd nodig hebben is dit een 350 tal per dag. 

Op gebied van sleutels kunnen wij originele merksleutels of reproductiesleutels maken van de wereldvermaarde fabrikant Silca uit Italie. Deze sleutels kenmerken zich door hoge precisie en lange levensduur. De sleutels kunnen voorzien worden van een gegraveerde of puntgeklopte nummering.

Hebt u een bestelling van grote aantallen sleutels aarzel dan niet ons te contacteren ,wij maken graag een offerte op maat. Indien u een bestaande sleutel of meerdere sleutels in grote aantallen wil laten bijmaken kan u ook beroep doen op onze pick-up service. Doorheen gans Europa laten wij de sleutels ophalen door onze transport partners. Dit is vooral nodig indien de bij te maken sleutel geen gegevens bevat of code. 

Ook voor de oudere baardsleutels hebben wij een CNC machine die onafgebroken gedurende dagen sleutels kan inslijpen. Wij maken graag offerte voor uw opdracht dus aarzel niet ons te contacteren.

Bent u sloten/sleutelmaker en hebt u te weinig tijd om een grote bestelling aan te nemen, aarzel niet ons te contacteren want wij helpen ook collega’s in (tijd)nood.

Verder op de pagina kan u een beschrijving terugvinden van verschillende types sleutels.

Voortaan kan u als bedrijf ook gebruik maken van onze Pick-up & Return service voor het bijmaken van de meest diverse soorten sleutels.

De meest voorkomende sleutels die wij maken voor onze industriele klanten zijn:

* sleutels voor lockerkasten

* sleutels van hangsloten

* normale deursleutels

* fietssleutels

* sleutels voor heftrucks en andere machines

* sleutels die te bestellen zijn met certificaat

 

Verschillende type's sleutel

Een getande sleutel is het meest aangewezen bij sluitplannen door de vele mogelijkheden die deze kan bieden op het gebied van insnijdingen. Ze zijn verkrijgbaar in gewone en gepatenteerde versie met certificaat. Dit is het meest aangewezen type sleutel voor intensief gebruik.

Getande sleutel
Getande sleutel

Een puntgeboorde sleutel kenmerkt zich door het keersleutel principe. Dat wil zeggen dat je de sleutel in beide richtingen in het cilinderslot kan steken. Deze sleutels bestaan in gewone en veiligheidsuitvoering met certificaat.

Puntgeboorde sleutel
Puntgeboorde sleutel

Een sleutel met gefreesde banen zal men eerder gebruiken is de particuliere sector vanwege zijn luxueuzere uitstraling. Deze zijn vrijwel enkel te krijgen in veiligheidsuitvoering met certificaat en minder aangewezen bij intensief gebruik.

baangefreesde sleutel
Baangefreesde sleutel