sluitplan ABUS VITESS

Onze ABUS VITESS is een ideale veiligheidscilinder om sluitplannen te bouwen die gaan van zeer simpel tot uiterst complex. Dit is allemaal mogelijk dankzij de verschillende uitvoeringen die onderling kunnen gebruikt en gecombineerd worden, Zo kan men bv. de Vitess 1000 voor binnendeuren combineren met de 2000 voor de buitendeuren. Alle uitvoeringen kunnen ook in de MX versie gemaakt worden die het dan meer makkelijk maakt om nadien de lengte van de cilinder aan te passen of om b.v. een bestaande cilinder te voorzien van een draaiknop aan de binnenzijde.

Highlights

Vitess wordt exact toegesneden op uw individuele wensen. Stel uw op maat gemaakte veiligheidsoplossing samen van het cilindertype en kleur tot diverse speciale uitvoeringen.

Het systeem Vitess kan op ieder moment worden uitgebreid en geeft u de ruimte voor toekomstige veranderingen. De ontwikkeling en de productie van de sluitcilinders in Duitsland garandeert de hoogste kwaliteit en een lange productlevensduur.

Met slechts één sleutel de deur van het gebouw, de woning, de kelder en ook de brievenbus openen – dat is mogelijk met ABUS. Met onze combisleutels combineert u mechanische en elektronisch sluitcilinders in één sluitinstallatie. In combinatie met de transponder in de sleutelkap kunt u ook alarmsystemen en externe systemen aansturen. Buiten het normale cilindergamma zijn er nog vele andere toepassingen zoals hevelsloten, contactsloten, hangsloten e.d. die wij mee in uw sluitplan kunnen integreren.