Sluitplannen

Sluitplannen

Blok Security is uiterst gekend voor de aanlevering en montage van sluitplannen voor de appartementsbouw, KMO en grootbedrijf. Wij hebben reeds meer dan 350 sluitplannen in omloop waar wij ook dagelijks de nalevering van sleutels en extra cilinders voor verzorgen.
Ondertussen hebben wij ook al meer dan 400 VME’s die de nalevering van sleutels van hun sluitplan aan Blok Security toevertrouwen. (ook van niet door ons geleverde sluitplannen)

Wat is nu juist een sluitplan?

Met een sluitplan maak je het op een mechanische manier mogelijk om mensen toegangsrechten te geven tot bepaalde deuren die vooraf bepaald zijn in groepen. Zo kan een bewoner van een appartementsgebouw bv. de inkomdeur openen alsook zijn eigen appartement , de fietsenberging en zijn kelder. Onderling kunnen bewoners niet binnen bij mekaar. Voor bedrijven kan het dan weer zijn dat werknemers de inkomdeur mogen openen alsook hun bureau en het magazijn maar bv geen toegang hebben tot het labo en het bureel van de directeur. Dit alles dienen wij op voorhand vast te leggen in een matrix waarin duidelijk alle sleutels vermeld staan en de deuren tot waar ze toegang hebben.U kan nu makkelijk zelf online een sluitplan samenstellen en de prijs aanvragen.

Onderaan de pagina kan u onze verschillende modellen terugvinden, bij elke detailpagina kan u ook een sluitplan invullen alsook een offerte aanvragen. Let op , u dient de Pdf. eerst op uw pc op te slaan nadien te bewerken om  vervolgens door te sturen.

Welke cilinder gebruik ik voor een sluitplan?

Wij maken eerst een onderscheid in normale cilinders (zonder certificaat) en veiligheidscilinders (met certificaat) Bij de normale cilinders kan een gebruiker makkelijk zelf een extra dubbel van zijn sleutel laten namaken, indien u gebruikt maakt van gecertificeerde sleutels dan dient de veiligheidskaart voorgelegd te worden alvorens de sleutels bijgemaakt worden. Dit kan ook makkelijk voor bestaande sluitplannen via onze webshop. Al naargelang de complexiteit van het sluitplan zullen wij ook het type cilinder moeten aanpassen, des te meer verschillende
sluitingen des te gecompliceerder de cilinder om deze mogelijkheden te bieden. Al onze sluitplannen zijn uitgevoerd in eigen profielcilinders van Blok Security dewelke u de zekerheid geeft dat er geen 2 dezelfde sleutels in omloop zijn in de verschillende plannen van klanten. Wij bieden steeds meer de modulaire cilinders aan die naderhand makkelijk aan te passen zijn van lengte.

Wij werken samen met verschillende merken zoals EVVA – ABUS PFAFFENHAIN en WINKHAUS  waarbij wij direct in verbinding staan met de fabriek en niet via tussenpersonen of importeurs moeten bestellen. Tegenwoordig zijn er ook elektronische sleutels op de markt waarbij makkelijk toegangsrechten kunnen gewijzigd worden. Hiervoor kan u terecht op onze pagina met toegangscontrole.

Onze standaard ABUS PFAFFENHAIN cilinder van hoge kwaliteit is uw keuze als een certificaat niet nodig is om sleutels bij te bestellen.

Onze ABUS PFAFFENHAIN VITESS is uw keuze door het uniek en uitgebreid gamma aan toepassingen. Met certificaat uitgerust en leverbaar in vaste en modulaire uitvoering. Deze cilinder is geschikt voor grote sluitplannen.

Onze ABUS BRAVUS is de ideale oplossing voor wie graag een vlakke sleutel gebruikt en indien het plan niet te complex is. U hebt er ineens het gemak van een keersleutel bij die meer luxe uitstraalt.

Onze Winkhaus RPS+ is uw keuze indien u een uiterst complex plan wil bouwen en graag de sleutels een kleurtje geeft om beter herkenbaar te zijn.