Mobiele veiligheid

Mobiele veiligheid

Blok Security is leverancier van verschillende merken veiligheidssloten voor bestelwagens of containers. Wij verdelen vooral het gamma van het Italiaanse DISEC waarbij de sterkte en mooie afwerking opvallen. Andere gekende namen in het gamma zijn Mul-T-Lock en ABUS
Wij kunnen voor verschillende bestelwagens de sloten gelijksluitend maken of bv. verschillende sleutels per bestelwagen maar ook een loper sleutel die ze allemaal kan openen.
Als u deze sloten niet zelf kan monteren verwijzen wij u graag door naar onze montagepartner in Lier. Hier kan u tevens terecht voor andere inrichtingen van uw bestelwagenpark. Al deze sloten kan u aankopen in onze webshop.

Verder verstaan wij onder mobiele veiligheid ook alles om fietsen, moto’s, poorten en veel meer te beveiligen met kettingen, hangsloten e.d. Wij verdelen zelfs een mobiel trackingsysteem dat u in een handomdraai kan verplaatsen van het ene voertuig naar het andere of bv. de ABUS alarmbox waarmee u objecten snel kan voorzien van een alarmsysteem. Bekijk het uitgebreide gamma in onze webshop.