Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en Herstellingen

Blok Security verzorgt al het onderhoud aan ramen en deuren op gebied van hang en sluitwerk.
U kan bij ons terecht als particulier en bedrijf voor alle herstellingen/vervangingen aan deuren op gebied van enkel en meerpuntssloten of scharnieren. Wij doen herstellingen aan gewone draai en draai-kiepsystemen van ramen die niet goed meer werken of afsluiten.
Ook voor het plaatsen van deurpompen, anti-panieksluitingen en andere accessoires bent u aan het juiste adres. Mocht u nog twijfelen, wij herstellen ook garagedeuren, buitenpoorten, sloten op koelcellen en veel meer. Nieuwe afstandsbedieningen nodig op uw poort? Geen probleem, wij zorgen ervoor!

Regelmatig doen raam en deur installateurs een beroep op ons om de na-service bij hun klanten te verzorgen als ze in tijdsgebrek zitten.

Tip! Opteer voor een jaarlijks onderhoudscontract en voorkom grote ellende!
Hebt u beginnende problemen? Wacht niet tot het te laat is en maak meteen een afspraak via de contactpagina!

Dankzij ons uitgebreid gamma toeleveranciers houden wij uw deuren en ramen in topvorm!

Nieuw!

Wij breiden onze facilitaire diensten uit naar herstellingen op gebied van elektriciteit, loodgieterij en meer. Regelmatig krijgen wij extra vragen van klanten om ook kleine herstellingen te doen op dit gebied en daar hebben wij nu ook een oplossing voor. Dankzij enkele samenwerkingsverbanden bundelen wij nu ook deze diensten tot 1 geheel. Zit u ook met een lekkende kraan of een zekering die regelmatig uitvalt? Die laadinstallatie van je hybride of elektrische wagen zou eens degelijk moeten gemonteerd worden? contacteer ons en leg je probleem uit. Wij gaan er dadelijk mee aan de slag.