Toegangscontrole

Toegangscontrole

Sinds enkele jaren specialiseren wij ons meer en meer op toegangscontrole en dit vooral met systemen zonder bekabeling. Het grote voordeel van deze systemen is de snelle montagetijd en het uiterst uitgebreid aanbod van toepassingen. Moest je vroeger een massa bekabeling voorzien en deuren ombouwen naar een elektrische sluiting met voeding e.d. kan het nu veel makkelijker met elektronische cilindersloten, deurbeslagen, lockersloten en veel meer.
Wij hebben talrijke referenties op dit gebied en het feit dat klanten hun systemen constant uitbreiden is voor ons het bewijs dat wij hier goed in bezig zijn. Ondertussen hebben wij reeds honderden deuren uitgerust met diverse systemen en dit zowel bij appartementsbouw, KMO , kleinhandel en particulier. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden die er zijn, u kan op voorhand al eens nadenken over volgende vragen:

  • wil ik werken met een sleutel, badge of smartphone?
  • wil ik online kunnen zien en beheren wie er toegang heeft?
  • wil ik vaste software of cloud software?
  • wil ik vanop afstand een deur kunnen openen?
  • wil ik werken met codeklavieren en kan ik die vanop afstand wijzigen?

Gigantisch veel mogelijkheden die wij maar al te graag komen verduidelijken tijdens een persoonlijk gesprek.

Onze doelgroepen zijn vooral de kleine tot grote KMO , complexe appartementsgebouwen (VME) alsook de hotel , restaurant en B&B sector. Niet te vergeten zijn ook de co-work en co-living projecten die aan een opmars bezig zijn. Ga naar de specifieke productpagina’s door op een logo te klikken onder de foto.

Wij hebben reeds talrijke referenties op gebied van draadloze toegangscontrole.