Videofonie

Videofonie

Videofoniesystemen zijn een hot topic aangezien de meeste fabrikanten nu ook de mogelijkheid tot doorschakeling naar een smartphone aanbieden. Voor de simpele systemen voorzien wij een installatie met buiten en binnenpost waarbij de binnenpost via het wifi netwerk connectie maakt om door te schakelen naar je smartphone. Je kan als optie je deur openen vanop afstand om iemand toegang te geven of de code te geven van het optionele ingebouwde toetsenbord. Voor de appartementsbouw gebruiken wij echter het Intratone beheerssysteem dewelke toelaat om een oude installatie te vernieuwen zonder dat de bewoners moeten thuis zijn om de binnenposten te vervangen.

Wij programmeren op voorhand de nummers naar waar moet gebeld worden en de namen op de drukknoppen. Zodra de buitenpost vervangen is en onder spanning staat belt het toestel de nummers (vaste of gsm) naar waar de respectievelijke drukknop is geprogrammeerd.

Al onze videofoniesystemen komen van bekende namen uit de sector en een selectie kan u ook terugvinden op de webshop indien u zelf wil installeren.