Aannemers en projectbouw

Aannemers en projectbouw

Een belangrijke groep binnen ons clienteel zijn aannemers en projectontwikkelaars. Wij verzorgen graag de sluitplannen of elektronische toepassingen voor apartements en industriegebouwen. Werfcilinders nodig om tijdens de bouwwerken makkelijk overal binnen te kunnen? Wij maken u een speciale prijs!

Hebt voor uw werven kettingen of hangsloten nodig? Deze kunnen ook gemaakt worden met dezelfde sleutels zoals uw werfcilinders. Sleutelkastjes voor op werven hebt u aan een speciale prijs.

Extra sleutels nodig? Deze kan je makkelijk bijbestellen via onze online toepassingen. Hebt u grote aantallen sleutels bij te maken check dan deze pagina! Wij bieden ook een Pick-up & Return service voor onze zakelijke klanten!

We mogen natuurlijk niet vergeten dat wij voor uw eigen gebouwen ook al deze toepassingen verzorgen maar ook interessante beveiligingen hebben voor uw bestelwagens.

Een selectie van interessante toepassingen voor uw sector kan u hieronder vinden. Vragen of opmerkingen? Stel ze via de contactpagina!

Nog geen account? Maak hem hier aan!