Syndicus en makelaar

Syndicus en makelaar

Meer en meer doen bedrijven uit de syndicus of makelaarswereld een beroep op Blok Security. De meeste klanten uit deze branche kennen ons voor het bijbestellen van sleutels op code of sluitplan. Dit kan natuurlijk in de meeste gevallen ook voor sluitsystemen die niet door ons geleverd zijn. Nog geen login op onze site om sleutels bij te bestellen? Maak hem hier snel aan. 

Hebt u grote aantallen sleutels bij te maken check dan deze pagina! Wij bieden ook een Pick-up & Return service voor onze zakelijke klanten!

Velen onder u doen ondertussen ook beroep op onze buitendiensten die alle herstellingen aan hang en sluitwerk verzorgen. Dit kan gaan om het vervangen van scharnieren , deurpompen, sloten en veel meer aan centrale gedeelten van het gebouw. 

Oudere gebouwen vragen dikwijls ook om nieuwe toepassingen of zaken die moeten vernieuwd worden. Hier komen wij graag in het spel door onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van Intratone Videofonie, een nieuw sluitplan of (wat wij tegenwoordig veel doen) de buitenperimeter voorzien van elektronische toegangscontrole met badges. Tevens hebben wij voor de syndicus uiterst makkelijke toepassingen om bv. vanop uw bureau een nieuwe afstandsbediening te programmeren of een tag om deuren te openen. In ditzelfde systeem kan u ook vanop afstand de namen op de bel wijzigen of iemand toegang geven via een smartphone. 

Makelaars raden wij aan om steeds de klanten te adviseren om alle sloten te vervangen na de verkoop van een gebouw. Bij de overdracht van de sleutels zal je ze in 90% van de gevallen niet allemaal krijgen.Wij voorzien een aparte korting voor uw eindklanten zodat u hier een extra service kan aanbieden.

Een selectie van interessante toepassingen voor uw sector kan u hieronder vinden. Vragen of opmerkingen? Stel ze via de contactpagina!