Garage en autoverhuur

Garage en autoverhuur

Garages en verhuurbedrijven doen vooral beroep op Blok Security voor het leveren en plaatsen van deponeer en afhaalsystemen voor autosleutels om buiten de normale openingsuren klanten verder te helpen.
Wij voorzien echter ook kluizen en documentkasten voor het opbergen van uw sleutels en papierwerk van de stock of klantenvoertuigen. Ook voor het beheer van de sleutels van uw gebouwen of het installeren van elektronische toegangscontrole bent u aan het juiste adres. Poorten of slagbomen openen met je smartphone of afstandsbedieningen integreren wij in 1 makkelijk systeem. Dealers in 2de hands auto’s kunnen wij ook verder helpen met reservesleutels voor auto’s met transponder of voor oldtimers. Wij hebben ook een ganse selectie van nieuwe behuizingen voor autosleutels op voorraad. Sleutel met afstandsbediening nodig? Ook hier hebben wij nu een oplossing voor. U kan navragen via deze pagina of wij voor het gewenste voertuig een sleutel kunnen namaken met remote of een smartkey kunnen bij programmeren. Als garage of verhuurbedrijf geniet u van speciale tarieven.

Hebt u grote aantallen sleutels bij te maken check dan deze pagina! Wij bieden ook een Pick-up & Return service voor onze zakelijke klanten!

Een selectie van interessante toepassingen voor uw sector kan u hieronder vinden. Vragen of opmerkingen? Stel ze via de contactpagina!