Raam en deur bedrijven

Raam en deur bedrijven

Reeds vele jaren leveren wij gelijksluitende cilindersloten aan raam en deur bedrijven. Zij weten dat onze snelheid om gelijksluitende sets te leveren alom gekend is en dit ongeacht de afmeting.
Wij bieden van de simpelste basiscilinder tot de meest geavanceerde veiligheidscilinder in de meest diverse afmetingen. Graag een andere kleur cilinder? Geen probleem, de zwarte zijn erg populair tegenwoordig.
Opties zoals nood en gevarenfunctie of knoppen zijn geen enkel probleem. Soms vraagt men ook speciale toepassingen zoals een contactcilinder of een brievenbuscilinder die in een set moet passen. Wij leveren de gepaste oplossing voor u. Wij werken vooral met modulaire cilinders zodat bij een foutieve bestelling deze lengte snel kan aangepast worden. 

Hebt u grote aantallen sleutels bij te maken check dan deze pagina! Wij bieden ook een Pick-up & Return service voor onze zakelijke klanten!

Een selectie van interessante toepassingen voor uw sector kan u hieronder vinden. Vragen of opmerkingen? Stel ze via de contactpagina!